Updates from Rock Hill

Som alltid springer tiden iväg i rusande fart och nu har jag i stort sätt vant mig att vara här. (Varit här i sju och en halv vecka nu.) Kommit in i rutiner och vardagen känns normal. Skola, plugg, vänner, shopping och fest. Jag trivs bra och har direkt ingen hemlängtan. Saknar förstås många och önska att jag hade nära och kära lite närmare, men om tiden rullar på såhär snabbt så är det bara en tidsfråga. Nu är flighten och hotellet i Miami bokat och den 13 mars bär det av. Kan knappt bärga mig, behöver sol och värme! Denna vecka i Rock Hill har varit höstlig och kall… Och just nu (till allas förtjusning utom vår) snöar det! Vädret här är verkligen upp och ner… galet! Hänger inte riktigt med i dessa snabba kast, men veckan i Florida måste bjuda på sol! Denna vecka har innehållit två prov och därför firade vi till det ordentligt på torsdagen och begav oss till Scandals!! yeah! haha.. (men det är nära och bra ialf.)

Under denna vecka har det även varit Homecoming, vilket betyder att en hel del folk sprungit här. De korade även en King och en Queen under säsongens sista basketbollmatch. Vi missade dock detta, eftersom vi sen flera veckor tidigare hade bokade biljetter till musikalen ”sound of music” inne i Charlotte. Mandys farbror är regissör för musikalen. Mycket bra show, dessa amerikanare är väldans duktiga på både sjunga och agera. Så det blev en lyckad lördag.

Idag var det egentligen meningen att vi skulle åka och besöka IKEA, men vädret stoppade oss. Regnet har vräkt ner i princip hela dagen och ju senare det blivit så har även graderna fallit och regnet har nu förvandlas till snö. Så om snön håller sig kanske det blir ännu en Snow Day imorgon, vem vet!

Som det ser ut nu så bär det av till Chicago den 6 maj för att möta upp mina kära föräldrar för bo hos våra amerikanska släktingar.  Planen är att sedan flyga till New York och spendera de sista dagarna där innan hemfärd till Svedala.


  
Allt bra hemma?
Puss Louise

Kommentarer
Postat av: Mamma och Rickard

Varför stänger inte skolan när det snöar i Sverige? Då hade vi fått lite fler lediga dagar i vinter. Vi tror oss även skymta en manlig fransos på fotografiet, har vi rätt? Vi avundas dig som får åka till Miami, den resan skulle inte sitta fel. Vi hörs av på skype snart.



Älskar dig



Mamma och Ricki

2009-03-02 @ 12:24:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0