Bibelkurs och pannkaksfest

Snart första skolveckan avklarad. Jag hoppade av Design drawing klassen och påbörjade istället International Communication. Vi hade första lektionen idag. Den var mycket intressant, kommer bli många hemläxor och uppgifter men det ska nog gå bra.

Vår granne Brittany hälsade på oss efter middag idag och vi snackade lite.. hon undrade om vi ville hänga me på bibelkurs.. kanske inte riktig vår grej, men vi sa ja eftersom vi inte hade några direkta planer för kvällen.. kunde ju bli en skoj upplevelse.. ;) Så vi traska me.. Först hade vi en icebreaker där vi kastade runt en lite boll och sa allas namn, sen till själva lektionen. En äldre man stod och läste text ur bibeln och analyserad hit och dit… Efter ca en timme vart det ialf klart och vidare till amerikansk pannkaksfest! Såå gott! =) Alla är så impade av oss svenskar och vill veta allt om vårt land. Det är helt fascinerade att vi har en prins som liknar Orlando Bloom.  

Till helgen fundera vi på att ta oss till Charlotte, eftersom Mia och Caroline som pluggar i Wilmington, ska på roadtrip och då kan vi möta upp dem där. Förhoppningsvis kan någon av våra nya vänner hjälpa oss med det :). Nu är det bedtime här. Men gör en bättre uppdatering imorn, om det inte är fler bibelkurser jag måste springa på!

Puss Louise

Kommentarer
Postat av: Henke

Bibel kurs... jag visste det!! Får hoppas att jänkarna inte slutar hänga/prata med er när ni slutar gå på de där kurserna...



Hur ser det ut på fest fronten då? Smugglat in öl på rummet än? Inga vodka flaskor i byrålådorna?



Pussss

2009-01-16 @ 11:04:08
Postat av: Mamma

Så spännande det låter att gå på bibelstudier. Hade gärna varit med. Religon som ämne har jag alltid gillat.



Puss



Mamma

2009-01-16 @ 18:20:09
Postat av: Annika & Sara

Pannkaksfest låter inte fel :) Bibelkursen däremot var lite oväntad, ta det försiktigt så att ni inte blir fast! ;)



Hoppas du har det toppen!



Puss & kram

2009-01-17 @ 00:53:09
Postat av: Linn S

Hej Louise! Nu har jag också hittat hit, kul att läsa om hur du har det. Bibelkurs låter som kyrkansbarntimmar fast för vuxna?! De kanske har pannkaksfest i stället för fruktstund? Fortsätt äventyra! Kram!

2009-01-17 @ 09:33:46
Postat av: Henke

Blir lite rädd för mammas politiskt korrekta kommentar.... hjääälp!

2009-01-17 @ 12:30:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0