Are you in your pyjamas?

Hanna berätta en rolig historia igår, om hur när hon en gång körde hem från ett pyjamasparty och råkade tappa mobilen vid fötterna och sträckte sig för att hitta den styrde runt lite me ratten hittade mobilen och styrde tillbaka i rätt riktning igen. Men polisen var inte långt ifrån och hon blev stoppad. När hon stannade och vevat ner rutan stod där en stor svart polisman, han undrade bryskt vad hon höll på med... hon svarade att hon tappade mobilen..! Polismannen hade en ficklampa och lyste runt i bilen, han fick då se hennes outfit och utbrast: Are you in your pyjamas?!.. Hon sa: Yes, Sir!.. Han: Why are you in your pyjamas? Hon berättade storyn och han lät henne gå med en varning. Men som jag skrattade när hon berättade detta. Haha.. PYJAMAS! Hon var även tvungen att visa oss hennes fina rosa pyjamas, även Brittany ägde än och hoppa de även hon runt i sin. Ha ha.. Slutar då aldrig förvånas över dessa människor!


Brittany och Hanna i vår långa korridor

Idag gick vi på ett Hipphopp-pass på gymmet, det var en upplevelse.. Mycket bra musik med en hysterisk ledare som hoppa upp och ner som en galning. Men det var kul och vi gjorde även en liten uppvisning på slutet för några som stod och väntade utanför.

Puss // Louise

Kommentarer
Postat av: Anonym

Snygga jamasar!



He He

2009-01-22 @ 22:21:01
Postat av: Henke

sexy...

2009-01-22 @ 22:40:46
Postat av: Tina

Hej!!

Jag har skrivit under det första inlägget hela tiden.......(klantigt) Har du sett det??

I alla fall så är det jättekul att läsa det du skriver och vi saknar dig!!!

Puss och Kram från oss alla!!



2009-01-23 @ 16:05:52
Postat av: Louise

Tina: Haha.. läste de nu! Kul, att ni har era egna dagar! =) Bra att du fattar hur man gör nu, så jag inte missar era kommentarer, alltid kul o få respons! Sköt om er där hemma! Puss

2009-01-23 @ 18:20:02
Postat av: Tina

Hejsan!

Ja, nu är jag på banan! Alltså, nu fattar jag. Ha, ha...!

Kram

Tina

2009-01-24 @ 17:56:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0