Apples to apples

Helgen har bara sprungit iväg. I fredags hade jag en lektion i Masskommunikation och på kvällen blev vi med bjudna att kolla film med våra nyfunna vänner. Efter filmen blev det ”dansparty”, då höjdes musiken och alla dansa runt, de betedde sig ungefär som berusade svenskar… men här dansar alla nyktra. Helt galet. 

Vi blev bjudan på hemmalagad amerikansk chessecake! Mums

Amerikans hemmalagad cheesecake

På lördagen gick vi upp vid 9 för att äta amerikanska våfflor med sirap. Ganska onyttigt men otroligt gott! På förmiddagen tog vi det ganska lugnt medan vår granne Brittany försökte styra upp så att vi kunde ta oss till Charlotte, för shopping och för att möta upp våra kära vänner Mia och Carro. Hon lyckades få ihop tre bilar och 13 personer. Inte illa och vid tre tiden bar det av emot den stora staden. South Park hette shoppingscentert och det var enormt stor med flertals av affärer, men det var ganska dyrt så jag hittade inget som plånboken tillät. Jag fick även krama om Carro och Mia ett antal gånger och utbyta erfarenheter om första tiden i USA, underbart att se dem! Så efter en hel eftermiddag begav vi oss sedan tillbaka till Rock Hill, till kvällens basketmatch.


Brittany och Aron

Winthrop vann! Alla var glada. Senare på kvällen spelade vi ett spel som hette Apples to apples, ett amerikanskt ordspel. Ett ganska lätt, något poänglöst spel som inte krävde för mycket brains.



Go Eagels!!

Ska snart iväg och käka lunch och sen vidare till gymmet! Måste ju försöka hålla allt i balans efter alla pannkakor, våfflor, chessecakes och oreos! Funderar på bio ikväll, men fårse vad det blir. Brad Pitts nya film hade inte varit fel.


Elisabeth, Allison, Amanda och Summer

Love love love / Lousie

Kommentarer
Postat av: Anonym

Mycket gott att äta over there.



Puss



Pappa

2009-01-18 @ 19:19:16
Postat av: R

Äntligen fina bilder.

Jag är avis!

Vill också vara utbytesstudent!

2009-01-18 @ 21:13:11
URL: http://mrrocky.blogg.se/
Postat av: Henke

Verkar ju uzza !!

Bättre än bibelkurs :)



Pusss

2009-01-18 @ 22:34:10
Postat av: Carro

Underbart att träffa er också! Puss

2009-01-20 @ 06:04:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0