Det amerikanska livet rullar på...

Livet i the U.S rullar på och skolan har börjat igång ordentligt nu. Alltid någon hemläxa att plugga på nu och dagarna går fort. Men lite kul emellan hinner vi med också. Förra helgen tog Summer oss till ännu ett shoppingcenter, Carolina Place mall. Mycket fint! VI avverkade tre timmar där och åkte sedan vidare för att äta middag på ett Steakhouse som låg i Rock Hill. Bästa måltiden på länge.


Carolina Place mall



Marike, Anna, Summer och Josefine

I söndags var det en stor dag för amerikanarna, det var nämligen Super Bowl på TV och alla tittade. Jag var mest intresserad av reklamen i pauserna då det tydligen kostar uppåt 3 miljoner dollar. Humor var det största temat i år och vissa var riktigt roliga.


Super Bowl in Phelps
Hillary, Tasha, Lisa- Anne


Det bjöds på pizza pch läsk

Vi har lärt känna fler franska studenter och i fredags käkade vi med några. Vi blev även inbjudan till ett av deras hus och satt där ett par timmar och snackade och umgicks. En fransyska vägrade dock snacka engelska, hon skulle tydligen ut senare med några amerikanare och skulle då prata engelska hela natten, så hon ville snacka franska fram tills dess. Inte lätt för oss icke-fransktalande.. (tjejerna på bilden snackade dock engelska)





Christina som bor i vår korridor tog med oss på basket igår. Matchen spelades i Western Center, vårt gym. Tyvärr förlorade laget vi höll på. Christinas pojkvän körde hem oss så vi slapp gå i regnet.

Puss Louise






Kommentarer
Postat av: Mamma Elott

Hejsan ! Alltid lika kul att läsa din blogg.Härligt att höra att du trivs så gott!

Puss mamma

2009-02-04 @ 08:23:37
Postat av: Marie W

Hej´Louise!

Jag sitter hemma hos din mamma just nu vi har precis varit ute med vovvarna. Det var ´kul att få läsa din blogg. Lycka till med allt.

Kram M

2009-02-04 @ 15:36:36
Postat av: Henke

Verkar ju ball!

När ska du på keg fest??? Tiden går ju fort... du måste ju hitta en KEG!! :)

hahahahah



Puss !!

2009-02-05 @ 10:21:23
Postat av: Tina

Hej Louisan!

Är på jobbet. Skönt med en paus och kul att läsa din blogg! Du verkar ju ha det hur kul som helst.

Typiskt fransyskor)= Dom känner man ju till...=)

Fortsätt att ha det gott! Kramar din kära faster

2009-02-05 @ 11:37:14
Postat av: Henke

Vill ha mer updates!! Uzza uzza uzza

2009-02-07 @ 13:26:53
Postat av: Sara

ja du för mig drar kurserna igång på månda, då blir det slut på turistandet och back to school! här va super bowl rätt hysteriskt med, jag missade det, men ska spana in skottland i rugby imorn. Måste ju lära mig reglerna om jag ska prova på sporten själv:-)

2009-02-07 @ 18:18:57
URL: http://somewhatscottish.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0